SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, December 08, 2017

Rodio se Jan

Evo me, stigao sam!
Iako nisam tražio dozvolu ipak sam se odlučio da javim još jednu novost. Prije par dana su Mirjana i Željko Stančić dobili prvo unuče. Rodio se Jan a vijest mi je stigla preko facebook-a, uz nekoliko fotografija od kojih neke evo prilažem. Što Nataša reče, šta bi mi bez ovih novih tehnologija.

Upućujem velike čestitke sretnim roditeljima a da baku i djeda ne spominjem.

Da ovu vijest podijelim sa blogerima sam se odlučio kada sam primijetio  da mi je promaklo da su i Saima i Vice dobile još jedno unuče, ovoga puta unuku. Čitajući njen komentar jednostavno nisam obraćao pažnju na njegov kraj gdje se „sakrila“ vijest o prinovi. Žao mi je što se sa ovako lijepim vijestima više niko ne javlja a nekada su nam to bile veoma važne obavijesti. 

Sretni tata
Primjećujem da su nas zadnjih godina 
A evo i sretne bake!
preokupirale neke druge stvari i da je blog „odlutao“ od svoje osnovne zamisli: da nas, kroz slike i kratak tekst upozna kako smo, čime se bavimo, s kim se družimo, kuda putujemo, šta ima novo u našim životima a isto tako da nas vrati u stara vremena kojih se veoma rado sjećamo. Ali, da ne mijenjam temu, još jednom upućujem čestitke cijelom familiji a malom Janu želim puno sreće u životu.

Labels:

4 Comments:

Blogger Mirjana Stančić said...

Dragi Co, ne ljutim se sto si objavio ovu sretnu vijest. Da sam znala da ces objeviti poslala bi ti jos koju ljepsu sliku. Samo kratko da napisem: nas unuk je rodjen sa 4150g. i 53 cm. Da smo presretni u cijeloj porodici to da i ne govorim. Mislim da nema vece srece od toga. Vjerujem da cete dobiti jos jednu takvu pricu uskoro.
Od kad sam imala problema sa vidom (trajalo je oko 3 god.) i nasih teskih zivotnih problema, ja sam se odvikla od pisanja. Sad se tesko odlucim da pisem. Obavim samo komunikaciju preko medija i radim svoje poslice.
Co, hvala ti jos jednom i puno pozdrava svim blogerima od presretne Mirjane

Friday, 08 December, 2017  
Blogger Nera said...

Jan je presladak. Čestitam od srca cijeloj porodici.

Sunday, 10 December, 2017  
Anonymous sega said...

Roditeljima kao baki i didi najljepse cestitke a Janu zelimo dobro zdravlje i sve najljepse u zivotu !!
Brana i Sega

Monday, 11 December, 2017  
Anonymous Izet said...

Bas lijepa vijest. Cestitke sretnim roditeljima a mojoj radnoj kolegici i komsinici iz Rosulja Mirjani puno sretnih trenutaka uz unuka. Neka mu bude sretno djetinjstvo i da raste uz vasu veliku ljubav.
Izet i Jasna

Monday, 11 December, 2017  

Post a Comment

<< Home