SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, October 12, 2017

Ah ljepote

Ne znam kako drugi ali ja bih lično volio da mogu obići mnoga mjesta na kugli zemaljskoj koja je tako raznovrsna da me prosto opčinjava. Često mi se želje za putovanjem jave kada mi se fotografijama jave prijatelji, poznanici ili moja djeca koja već odavno obilaze različite kutke svijeta u koje vjerojatno nikada neću zaviriti.

Tako je i ovaj put. Dok smo nas dvoje u posjeti sinu u Nizozemskoj, kćer Sanja je sa svojom rajom posjetila Utah i Arizonu i obišla nekoliko nacionalnih parkova. S njenog puta je stiglo više fotografija od kojih nekolicinu dijelim s posjetiocima bloga. Možda one zagolicaju još ponekog da se upusti u avanture još dok nas snaga i zdravlje služi. Jer, godine prosto lete i vremena nemamo za bacanje.








Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Stvarno je velika ljepota
Mogu samo reci " Eh lijepa i pusta mladosti" .
Stigle su godine, da se voli putovati., a sve pripreme i noć pred putovanje postaju stresne. Bar kod mene. Bez želje da tako bude, ali se ne može spriječiti.
Ipak uvijek idemo dalje . Dokle ne, znamo kao i mnogo drugog sto ne znamo.
Sanja UZIVAAAAJ!!!!

Friday, 13 October, 2017  
Anonymous Anonymous said...

Nije anonimni posjetilac, nego zaboravna Saima.
Srdačan pozdrav svim blogerima i Komljenovicima
Pozdrav Saima , Saima ( sad namjerno 2x)

Saturday, 14 October, 2017  

Post a Comment

<< Home