SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, December 12, 2012

Jos jedno humanitarno druzenje u Pittsburgh-u

Jasna i Izet
 
U subotu, 1. decembra je organizirano jos jedno humanitarno druzenje raje iz Pittsburgh-u (i okoline) u cilju prikupljanja pomoci za ljude u Bosni a pod pokroviteljstvom TV emisije ‘Nasa realnost’. Druzenje je ponovo organizirano u restoranu/prodavnici Fredo’s Deli u Dormontu, jednom od mnogobrojnih ‘gradica’ koji cine sire podrucje grada. Ovaj put je u goste stigla i Drita Haziraj, urednica i autorica emisije ‘Nasa realnost’ a prisutne je zabaljao Jastin Greenwald, momak koji nije nase gore list ali koji svira i pjeva sevdalinke bolje od vecine nas Bosanaca.

Druzenju nisam prisustvovao iz opravdanih razloga ali sam dobio pregrst slika uz obecanje da ce stici i odgovarajuci tekst. Kako teksta nema a dani prolaze, odlucio sam da slike sakupim u kratki video klip i objavim ovako uz par rijeci, da ova lijepa humanitarna akcija ostane zabiljezena.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home