SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, September 18, 2012

Septembarska "Humanitarna kafica"


 
Vrijedne organizatorke Izeta i Nana su ponovo okupile nasu zensku raju na jos jednom druzenju pod nazivom “Humanitarna kafica”. Ovo druzenje zena uz kavicu i desert ima za cilj prikupljanja novcane pomoci za osobe u Bosni kojima je ona najpotrebnija. Ponovo je restoran-market Fredo’s Deli, lociran u Dormontu, jednom od mnogobrojnih predgradja Pittsburgh-a, bio domacin.
Na druzenju se uz vec poznata lica pojavilo i nekoliko novih sto je lijep znak: za ocekivati je da ce se grupa siriti a time ce ova humanitarna akcija nastaviti da zivi.

Kao i obicno, Nera je bila ‘majstor fotografije’ a ja sam se potrudio da iz snimljenog materijala izaberem desetak slika za ovaj prilog.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home