SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, August 13, 2012

Ljetna shema


Htjedoh ovaj prilog nasloviti: "Netko na moru, a netko u lavoru", ali se prepadoh svih onih tehnickih zackoljica o kojima je urednik nedavno govorio.

Mi smo se jucer prosetali po mojim "destinacijama", malo izvan naselja. Filip i Dominik su se bavili omiljenim "sportom" bacanje kamencica u potok. Susret s macom koja je drijemala uz rub necijeg vrta ih je odusevio. Nisu mogli vjerovati da se prepustila njihovom draganju i jos zadovoljno prela. Nasa Mica, naime, bjezi od njih k'o vrag od kriza.

Nada

ZGB, 12.08.2012


Kada mama vidi carape...

Dida je zaduzen za loptu

Inkognito

Slikaj dida

Lijepa i strpljiva

Na povrtaku kuci


 


Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Blago vama Štefancima kad imate unuke,da možete s njima uživati.Vidim da je manji unuk na Nadu slićan,a veći na Miru.Maca voli djecu,pa nije ničudo da je pustila da ju miluju.A dida se uspuho,ali dobro slika.pozdrav Enisa

Tuesday, 14 August, 2012  

Post a Comment

<< Home