SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, June 01, 2012

St. Louis 2012. - malo slika

Emira je ponovo bila vrijedna pa je uz prilog o 10. jubilarnom druzenju banjalucana u St. Louis-u poslala i nekoliko fotografija uz komentare. U neka druga vremena se slikalo bez prestanka a sada smo se, izgleda, svi pomalo umorili. Nesto vise slika se moze naci na facebook-u koji je, ipak, mnogo prikladniji za ovakvu vrstu priloga.

Moram priznati da mi je zao da je odaziv na ovo zadnje druzenje bio manji od ocekivanja. Cini mi se da vrijeme polako ali sigurno cini svoje: oni stariji poboljevaju ili vise nisu medju nama a mladja generacija ima neke druge interese. To se moglo i ocekivati. Bojim se da slika o onoj staroj, nasoj Banjaluci polako blijedi i da uskoro nece biti onih koji ce je osvjezavati. Nazalost, tako je, ma koliko sami sebe ubjedjivali da nismo u pravu.

Emiri si zahvaljujem na ulozenom trudu s nadom da ce nas ponovo obradovati nekom drugom prilikom, kao sto je to cinila u proslosti.

Mala raja
Voditeljica Baisa
Redovni gost Sakib Delic - Pibe pjeva "Od kako je Banjaluka postala"

Ima nas!

Dame su uvijek za ples
EMSA Company, tj. familija Sljivo vrijedno radi dok ostali odmaraju
Maestro Maif pomaze
Cerici - prvi put na susretima
Priprema za utakmicu
Guzva u maloj sali - intimnije, prijatnije
Organizatori su pripremili iznenadjenje za Enesa Sljivu
A najbolja plesacica Beba...

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

PROLAZI SVE,SVE OSIM SJEĆANJA.ZATO OVAJ BLOG I POSTOJI.POZDRAV NISKANA

Saturday, 02 June, 2012  

Post a Comment

<< Home