SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, April 20, 2011

Hrvatsko-Bosansko-Englesko unuce

Dragi moji blogeri

Primila sam nekoliko mailova sa molbom da stavim unuce na ovaj nas blog, pa to ovom prilikom cinim. Vicin brat nam je jos u martu donjeo 4 stabla maslina da ih posadimo u nas vrt ali posto je mart bio hladan i buran(ledila se glava) nismo to uradili. Sad smo dosli u Sibenik i pripremali se na kopanje rupa u kamenu. U martu nismo mogli nikog naci da nam to uradi pa da platimo, jer stari ne mogu, a mladima ne pada na pamet da rade takve poslove drugima. Kad smo dosli u vrt nasi susjedi Slovenac Tone i Varazdinac Julijan su to sve uradili i posadili na dan Tomasovog rodjenja 02.04.2011.

Zaista nema veze gdje se covjek nadje, bitno je samo da se u tvom okruzenju nadju divni, radni i cestiti ljudi.

Predivan je osjecaj, ali ja sam najsretnija radi njih dvoje, da budu zdravi i sretni i da za citav zivot uzivaju u svojoj porodici. Da svaku srecu i nesrecu prozivljavaju u svojoj ljubavi i uzajamnom postivanju. To zelim svakoj porodici na svijetu.

Pozdrav Saima

Labels:

2 Comments:

Anonymous Nada Š. D. said...

Mis mali, dusa...Tepam jutros malom Tomasu, kao sto tepam svojima. Ovakvo proljece zelim svima.
Pozdrav Nada

Wednesday, 20 April, 2011  
Anonymous Anonymous said...

Velika čestitka ponosnim RAKOVIMA na predivnom unuku.Ovo je prava umjetnićka fotografija i trebala bi da vam krasi sobu.Zrake Sunca miluju čedo,koje blaženo spava."Neka je živ i zdrav"rekle bi stare babe,a ja sve ćešće koristimte babske.Dok Bebek pjeva ja misilm da bi rado bila na tvom mjestu u svakom pogledu.Prije desetak godina srela sam Bebeka u ambulanti i dok smo se mimoilazili kažem ja njemu"Šta bi dao da si na mom mjestu?"On se nasmijao,a ja sretno produžila u svoj nespokoj.Pozdrav svim bakama i dedama uz želju da i ja dočekam"svijih 5 minuta"Niskana

Wednesday, 20 April, 2011  

Post a Comment

<< Home