SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, July 19, 2009

Rodjendanski party

Da se sprema rodjendan u Brisbane-u znam vec odavno i svaki dan ocekujem vijesti. Jutros otvorih email kad ono hrpa slika: kazu, nije jos rodjendan, ali se mala raja okupila dan ranije na rodjendanski party. A koji je dan danas u Australiji zapravo ne znam (nesto mi se ne da racunati) pa je mozda i rodjendansko slavlje u toku. U svakom slucaju evo slika pa ih pogledajte uz bakin email:

Dragi Co,

Nakon ajvara, evo nesto slatko.

Jucer je bio rodjendanski party za djecu. A kako Melanie ima rodjendan sutra, to ce party za nasu veliku familiju i prijatelje biti kod nas.

Ipak, ono najljepse dogadjalo se jucer, sto mozete vidjeti iz prilozenih slika. Cak je i Stephanie prohodala ovih dana ne napunivsi niti 11 mjeseci, sto je doprinijelo jos vecoj radosti.

Svima puno pozdrava,

Bozana

Labels: , ,

3 Comments:

Anonymous vjeko said...

Co,
Danas je danas u Australiji,a ako sam dobro povezao ono jucer i sutra, onda je i ono sutra, danas.

Tj. SRETAN RODJENDAN MELANIE u ime svih blogera, pa i ovih iz Australskog komsiluka.

Andrej i vjeko

Sunday, 19 July, 2009  
Anonymous Anonymous said...

Ovoliko ljepote na jednom mjestu odavno ne vidjeh.Ne znam hocete li vjerovati ali u srcu i dusi mi je metar topline. A toga ovde trenutno puno fali.Ovde se pomjesalo svo ono lijepo cvijece koje je baka Bazana slala blogerima, sa nasim jorgovanima, kadificama, jasminom i svim onim cega se svi sjetite iz svojih vrtova i basti.Zelim ovoj djeci SRETAN RODJENDAN i jos sretniju buducnost.Nek ne zaborave Bosnu ali nek ne zale za ovom kakva je danas.
Puno poljubaca salje im teta Saima.

Monday, 20 July, 2009  
Anonymous Bozana said...

Svim dragim blogerima (i onima koji su pisali na moj e-mail)zahvaljujem na cestitkama i lijepim zeljama povodom rodjendana moje unuke.

Drago mi je da s am mogla podijeliti sa vama radost i ljepotu ove proslave.

U septembru planiramo ici na festival cvijeca u Toowoombu,pa bi to mogla biti prilika da upoznamo vjeku i Andreja(ako nam se vjeko javi).

Sve vas najsrdacnije pozdravljam,

Bozana

Wednesday, 22 July, 2009  

Post a Comment

<< Home