SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, June 17, 2009

Drugi muzicki recital mladih bosanskih amerikanaca

Evo jos jednog priloga koji kasni par dana. Emira mi je poslala ovaj kratki ozvjestaj prije tri dana:

Evo samo kratki izvjestaj iz Louisville-a. Danas je odrzan drugi muzicki recital mladih bosanskih amerikanaca (tako je pisalo u pozivnici), ucenika Brace Skopljaka i njegovog mladog saradnika Mirsada Besica. Maka sala je bila puna, a djeca su pokazala koliko su naucila u ovoj skolskoj godini. Na kraju su nas Braco i Mirsad obradovali zajednickim nastupom.

Na prvoj slici je najmladji ucenik Benjamin kojem je stolica jos uvijek previsoka i Braco sto s paznjom prati, a na drugoj Braco i Mirsad. Usput da spomenem da je Mirsad nedavno diplomirao na Berkliju, da je maestro na gitari te da se bavi i komponovanjem

Pozdrav Emira

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home