SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, April 10, 2009

Eso i Stabilnost

Esad Hadjiomerspahic, dipl. ing. gradj. i supruga mu Enisa, nastavnica matematike sigurno su znani mnogim banjalucanima. Sad zive u Rijeci. Enisa je u mirovini, a Eso se i dalje bavi poslom koji je radio u projektnoj kuci Plan u Banjoj Luci. Sa grupom krasnih mladih ljudi osnovao je firmu Stabilnost cija je djelatnost projektiranje, nadzor i revizija gradjevnih konstrukcija.

Ako se nadjete u Rijeci sigurno necete promasiti najveci shoping centar WTC, mozda cete vidjeti i salon namjestaja "Mima" i jos je puno tih objekata u Zagrebu, Novom Vinodolskom i drugdje na cijem su projektiranju i izvodjenju sudjelovali Eso i njegova ekipa. Trenutno rade na projektu rijecke dzamije koju je idejno osmislio nedavno preminuli kipar Dusan Dzamonja. Pozelimo im i nadalje puno uspjeha.

U prilogu saljem tri fotografije. Na prvoj je Eso drugi s desna, na drugoj drugi odozgo, a na trecoj je Centralni objekt turistickog naselja u Novom Vinodolskom.

Pozdrav svima - Nada Stefanac

0 Comments:

Post a Comment

<< Home