SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, February 06, 2009

Rodila se Irma

Email od Seje Visica iz Norveske sam dobio jos prije cetiri dana ali sticajem okolnosti evo ga objavljujem tek sada iako je vijest zasluzila high priority.

Zdravo Co,
Evo da se i ja javim nakon duzeg vremena sa jednom radosnom vjescu.

U Svedskoj su Amela i Dzevad, cije smo vjencanje popratili na blogu, dobili su bebu. Djevojcica, svedska bosanka, je dobila ime Irma. Porodjaj je prosao bez ikakvih problema.

Obzirom da je Dzevadova mama nedavno preminula u Sarajevu, napokon je dosao i taj dan da Dzevad postane tata sto njemu pricinilo veliku radost. Majka Binka i dida Buco su presretni. Vec imaju unuka od sina, a evo sada i unuku od kcerke. Kada im se rodio unuk, Buco je u Banjaluci okrenuo janje pa se nadam da ce i ovog ljeta biti isto kad se iskupimo. Evo i par slika Irme i ostalih.

Maloj Irmi zelim dug i zdrav zivot a roditeljima te baki i didi puno srece i radosti.

Pozdrav svima Sejo V.

I ja se pridruzijem cestitkama u ime moje familije.

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Cestitke roditeljima , a bogami i didi i baki. Mala Irma je tako slatka bebica da ne bi bilo cudo da se svi rastope, koliko vidim dido je vec uhvacen. Rastopio se skroz.

Friday, 06 February, 2009  

Post a Comment

<< Home