SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, January 02, 2009

Docek u Bardstown-u kod Kresa

Cao Co,

Zao mi je da se nisam stigla ranije javiti. Godine vec polako cine svoje a bilo je i obaveza.

Dzevad I Merima Kreso su i ove godine organizovali docek nove godine za banjalucane i njihove prijatelje. Zbog poznatih problema sa ekonomijom, posjeta banjalucana iz udaljenijih krajeva je bila slabija nego prosle godine ali je zato bilo vise gostiju iz Louisville-a i okoline (do sest sati voznje autom).

Goste je zabvljao nas Sakib Jakupovic, omiljeni gost svih zabava gdje se okupljaju nasi sugradjani. Bilo je veselo, veselo i veselo. Ples, dobro drustvo i dobra hrana su ucinili da nismo ni primjetili kako vrijeme brzo prolazi. Osjetilo se da su i domacini ove godine imali vise iskustva pa je sve teklo kao po koncu. Nedostajali su nam proslogodinji gosti, mnogima se sigurno stucalo jer smo vas sve cesto spominjali…tebe i Neru, Suada i Kristinu, Slavicu i Prezu i sve ostale cijih se imena trenutno ne mogu sjetiti. Nedostajli ste nam svi, iako se po slikama ne bi moglo zakljuciti.

Da docek ne bi bio regionalnog karaktera pobrinula se Sanja (nazalost ne znam prezime) koja je dosla cak iz Phoenix-a. Sanja je bila gosca nase kcerke i zeta i prvi put je dolazila u ove krajeve. Jako joj se svidio i restoran i domacini i kompletna atmosfera pa me nece cuditi ako iduce godine bude vise gostiju iz Arizone.
Sad jos samo da pozelim svim citaocima bloga

SRETNA NOVA 2009 GODINA

I mozda dovidjenja do 31-og decembra U Bardstown-u na doceku kod Kresa.

Emira

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home