SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, December 18, 2008

Jos jedan diplomac

U zadnje vrijeme se moze primijetiti da su se blogeri provrijednili. Stigose prilozi s vise strana svijeta i upravo je to ona ljepota koja se mogla ocekivati od bloga. Dokle ce ova probudjenost iz polusna trajati, vidjet cemo.

Moj prijatelj Cadjo se javi kratkim emailom pa evo da vidimo o cemu se radi:

Dragi Cika Co i Blogeri,

U nedjelju, Decembra 14. 2008, moja familija je imala razloga za slavlje. Nasa mladja kcerka, Anja, je diplomirala Istoriju Umjetnosti na University of Connecticut, School of Fine Arts. Nakon svih oficijelnih priredbi koje su bile vrlo profesionalno pripremljene, dosao je red na opustanje. Lagane price o proteklim godinama, studentske zgode i nezgode I sve to uz prijatan zalogaj i dobru kapljicu.

Dragi Blogeri, svako vam dobro,

Cadjo.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home