SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, November 27, 2007

Jeba - da prostite

Evo jos jednog priloga od materijala koji vec duze vrijeme ceka na objavljivanje. U momentu javljanja je bio frisak, aktuelan, kako to Mario zna ponekad uciniti.

Radi se, naime, o promociji Cajine najnovije knjige. O tom ste, vjerojatno vec obavijesteni, a ja, danas, uz Marijev, kratki, malo izmijenjen tekst, objavljujem dva fotosa sa promocije.

Dragi Co,

danas sam prosetao do Monnet-a gdje se promovirala Cajina knjiga 'Jeba'. On dosta pise, ima dobru memoriju, osjeca i prozivljava situaciju, ne namece svoje misljenje, ali te moze uvuci u pricu i navuci da zauzmes aktivan stav.

Promocija je bila lagana i svela se na pjevanje Maje Tatic (uz pratnju muzike s matrice), picence (vince) i pricu s poznanicima... U redu je tako - s mjerom, cini mi se, …, sjecanja je potrebno zabiljeziti.

Mario

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home