SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, July 06, 2007

Prvog juna 2007, HKC je organizirao poetsko - muzicko vece povodom izlaska iz stampe nove knjige u seriji DANTEON – Dante Aligijeri ”Zaljubljeno more” u prevodu Kolje Micevica. U programu ucestvovali su Arsen Dedic – pjevac i pjesnik iz Zagreba, Kamerni orkestar ”Arion” iz Banja Luke, na celu sa dirigentom Muharemom Insanicem, Ana Markovic, sopran, Dinko Blagojevic, klavir, kao i Kolje Micevic, koji je bio i voditelj programa.

Program se odrzavao u kulturnom centru - Banski Dvor, u velikoj sali, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Moram napomenuti da su sponzori ove manifestacije bili; Rad, Beograd, grad Banja Luka, ministarstvo nauke i tehnologije, Banski Dvor - kulturni centar i muzicko scenska agencija ” Arion ” - Banja Luka.

Zahvaljujem se domacinima na izvrsnoj organizaciji i prijateljskom doceku. Na kraju moram reci da sam se osjecao izuzetno dobro, jer je tu vece bilo lijepo biti banjalucanin, medju banjalucanima.

Ferid Lukacevic

Landskrona, Svedska, dana 22 juna 2007


Ferid se potrudio da mi, posalje jos par slika , da vidimo sta se sve desavalo.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home