SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, March 04, 2007

Jos jedan junior

Danas vam predstavljam jos jednog novog clana ove nase sire ‘familije’. Nedavno je familija Jurisic dobila novog clana: malog Patrika.

Familiju Jurisic (jedan njen dio, Nanu i Brunu) smo upoznali jos tamo davno, prosle godine, u prilogu o posjeti Josipa Pale i supruge mu Americi. Dadu, glavu familije ste takodjer mogli vidjeti u jednom proslogodisnjem prilogu.

Autor slika je Aida Tufekcic, koja se potrudila da mi ih, nakon posjete 'zenske ekipe' familiji Jurisic proslo vece, odmah posalje.


Familiji Jurisic moje cestitke a malom Patriku zelim mnogo srece u zivotu, trebat cu mu. Nadam se da ce slijediti primjer onih malo starijih koji su osvjetlali obraz roditelja ovdje u ovoj velikoj zemlji.

Nekoliko dodatnih slika mozete vidjeti na ovoj stranici.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Cestitamo sretnim roditeljima a posebno velikom bratu 'mirku'- Bruni, a malom Patriku zelimo dobro zdravlje i puno srece.

Monday, 05 March, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Cestitam sretnim roditeljima i rodbini! Da li se radi o familiji Ing. Mate Jurisica sa kojim sam dobro saradjivao u doba kada sam imao radnju za centralno grijanje a mom bratu je bio drag kolega?

Wednesday, 07 March, 2007  

Post a Comment

<< Home