SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, February 13, 2007

Hasan

Upravo sam dobio vijest da je jos jedna draga osoba, znana vecini onih malo starijih koji posjecuju ovaj blog, zauvijek napustila ovaj nas svijet. Umro je Hasan, strastveni navijac rukometasa banjaluckog Borca, jos jedna istinska legenda Banjaluke koje vise nema.

Umro je u tudjini, u Americi, daleko od svog grada, kao i mnogi drugi koje su neljudi rastjerali na sve strane svijeta.

Da ne bih ponavljao ono sto je o Hasanu vec receno, objavljujem ovaj link, na kojem ce oni koji ga nisu imali priliku upoznati, moci saznati mnogo toga o ovom dobrom covjeku.

Familiji Hatic upucujem iskreno saucesce, znajuci da ce mi se pridruziti mnogi drugi koji su Hasana poznavali.

http://www.boracbl.net/rkboac/borcevcinavijaci.html

P.S. Fotografija je 'ukradena' sa stranice www.boracbl.net. Nadam se da se autori nece ljutiti.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dragi moji, iskreno sam tuzan i upucujem saucesce ne samo Hasanovoj familiji nego svima onima koji osjecaju potrebu za saucescem. Upucujem saucesce jednom vremenu ciji je Hasan neodoljivi predstavnik.
Svako vam dobro,
Cadjo.

Tuesday, 13 February, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Co, ovo je bas tuzna vijest, kao da je dio nas ljubitelja nekadasnjeg Borca otisao sa njim, a on je bio dio njega i vise od toga.
Volio sam rukomet, sjecam se nekih utakmica kada je bilo vrlo malo navijaca, ali Hasan je uvijek bio tu. Drago mi je da ga je Borac stavio na svoju web stranicu, on je to zasluzio itekako. Neka mu se bar tako zahvale za neizmjeru ljubav koju je imao prema svom Borcu.

Tuesday, 13 February, 2007  

Post a Comment

<< Home