SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, November 16, 2006

Nesina svadba

Kao sto sam to prije par dana obecao, objavljujem nekoliko novih slika koje mi je Canak nedavno poslao. Nisam htio da ih sve odjednom stavim na blog jer toliko mladosti i ljepote na jednom mjestu nije dobro ni za ovaj blog (Cadjo, jesam li u pravu?).

Elem, slike su s proslogodisnje svadbe naseg Nese, kojeg smo svi upoznali nedavno kao sretnog oca. Bilo je to prvo Cankovo javljanje na ovaj blog, na zadovoljstvo vecine posjetilaca, jer od tog dana broj posjetilaca bloga neprestano raste.

Cini mi se da cemo, ako ovaj blog dovoljno pozivi, imati prilike da se nagledamo vjencanja i svadbi jer mlada generacija pristize i samo je pitanje dana ko ce biti slijedeci-a.

Na fotografiji gore su, s lijeva na desno: Bojana, Masa, Ivana, Dunja i Neso (slavljenici), Lana i Jelena. Nesu vec poznajete, a Dunja je sarajka koja, eto, postade banjalucka snaha, istina u dalekoj Kanadi.

Labels: , ,

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Lijepa slika, šteta što nema više slika sa svadbe, baš me zanima kako je izgledao prostor za vjenčanje . Lijep pozdrav

Thursday, 14 August, 2014  

Post a Comment

<< Home