SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, November 24, 2006

Maida

Jucer je bio praznik, provelo se dosta vremena u jelu i pivu (Mario, moram ti reci da je Nerino ovogodisnje vino odlicno) pa mi osta malo vremena da pripremim danasnji prilog. Mislio sam da ga danas mozda preskocim ali mi bi zao: kad god sam imao materijala (a imam ga), prilog je ugledao svjetlost dana.

Danas jedan fotos dobijen od Emire i obecan prije par dana. Jos jedna diploma, jos jedna mlada osoba iz Banjaluke koja s uspjehom zavrsi fakultet. Pitam se koja po redu?


Maida Kreso je ove godine zavrsila postdiplomski studij iz hemije iako je svo vrijeme studija vrijedno radila u restoranu svojih roditelja. Poznajuci dobro situaciju na ovdasnjim univerzitetima moram priznati da je to izuzetan uspjeh. Zato Maida svaka cast, zelim ti puno srece u zivotu.

Fotografija je napravljena prilikom svecanosti dodjele diploma i na njoj, uz Maidu, mozete vidjeti jos nekoliko ljepotica iz Banjaluke.

Labels: , ,

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mladoj koleginici Maidi zelim uspjesan start u svijetu hemije. Cestitke i njenim roditeljima, a pozdrav svim blogerima sa: "Sve je hemija!"

Friday, 24 November, 2006  
Blogger co said...

Kolege elektronicari, kako ocjenjujete ovu zadnju Ljiljinu recenicu? Ne cini li vas se ovo kao nova 'provokacija'?

Friday, 24 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Cestitam.

Friday, 24 November, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Kao hemičar moram se i ja pridružiti čestitkama. Isto tako, moram se složiti sa Ljiljinom rečenicom. Bez hemije, kolege elektroničari, slabo vi ste vi posla imali...No, rekavši to, ipak se slažem da je elektronika poduprla i hemiju i moj posao bi bio mnogo, mnogo teži bez elektronike. Na kraju krajeva, kao i u svakom drugom životnom aspektu: 'Zajedno smo jači'.
pozdrav.

Saturday, 25 November, 2006  

Post a Comment

<< Home