SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, October 20, 2006

KSET

Izet je nedavno u jednom od svojih rijetkih komentara spomenuo KSET, Klub studenata elektrotehnike. Posto se Made povremeno javljao s komentarima, Izet ga je molio da nam posalje koji fotos iz studentskih dana, znajuci da je Made bio aktivan clan KSET-a.

Moram priznati da sam u to doba bio vec dugogodisnji diplomac (na ovom blogu ih ima jos), na fakultet nisam cesto navracao i o KSET-u nisam puno znao. Jedino se sjecam nekih igranki u 14-ici, ali sve nekako kroz maglu.

Made se potrudio i poslao nam jedan fotos, kako rece iz 1974. Na fotosu su Zinka Kecman i ,cini mi se, Ante Anusic, uz, naravno, Madu u prednjem planu (sada vec s poznatim brcicima). Zinka sada zivi u Mineapolisu a Ante je u Kanadi, cini mi se u Torontu. Glavni junak, Made je, kao sto znamo, zitelj Svedske.

Evo bivsi KSET-ovci javite se, ako vas jos sjecanje sluzi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home