SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, August 15, 2006

Malta

Alma je obecala da ce se javiti kada se vrati s odmora na Malti i evo njenog kratkog 'izvijesca'. Ova nasa djeca stigose u sve krajeve svijeta, kao da se radi o Vrbanji ili Karanovcu:

Na Malti nam je bilo super. Sve smo obisli sto smo htjeli da vidimo a i vise od toga.

Imali smo srecu da upoznamo jedan 'nas' bracni par sto tamo zive. Ona je Slovenka (Nusa), a on Bosanac (Almir). Bilo nam je super sa njima. Vodali su nas svuda iako im to nije bilo lako jer su svaki dan radili. Cak su nekoliko puta uzeli dan, dva slobodno da bi bili sa nam. Edin i ja smo se odusevili kako su nas fino primili a nisu nas ni znali. Zahvaljujuci njima bilo nam je jako lijepo.

Jedino sto nam se na Malti nije svidjelo je kafa. Nigdje nismo mogli popiti dobru kafu, ali zato je vino super!

Iako nam je bilo jako lijepo, drago nam je sto smo se vratili kuci. Cetrnaest dana je bilo dovoljno. Saljem ti neke slike i ne vjerujem da treba puno komentara.

Pozdrav od Edina i Alme.

Vise slika mozete vidjeti na ovoj stranici.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home