SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, August 18, 2006

Lijepo je bilo podsjecati se starih vremena, svih dragih osoba i interesantnih dogadjaja, koje je Slavica izvanredno znala docarati. Uostalom, dobro znate njen smisao za humor i mozete zamisliti kako je veselo bilo to druzenje. Planiramo se vidjeti jos jedanput prije Jadrankinog povratka kuci, nadam se da ce mo imati vise srece s vremenom.

Jadranka vec vise od 10 godina zivi i radi u Washington D.C. Kao i svi nasi, odlicno se uklopila u americko drustvo, ocito je da joj je dobro, jer se nije niti malo fizicki promijenila, a vec je dvije godine baka, a ni optimizam ju nije napustio. Kao dokaz saljem ove dvije fotografije. (nazalost nisu narocito uspjele, ocito moram vise vjezbati fotografiranje pod umjetnom rasvjetom.)

Da li ima nostalgije u njenom srcu, to samo ona zna."Nostalgicar" - tekst koji nam je poslala Emira veoma je dobar, upravo zato sto je iskren, cini mi se da svi mi slicno, ako ne i isto razmisljamo i osjecamo.

Pretpostavljam da ce se Jadranka nakon povratka javiti prilogom, s vise informacija o sebi, svojim preokupacijama i sadasnjem okruzenju.

Pozdrav, Natasa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home