SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, June 07, 2006

Prezo

Za Prezu vec odavno znam da je u Americi ali do susreta u St. Louis-u nisam imao prilike da se sretnemo. Ako sam za neke osobe vec prije rekao da se nisu promijenili, za Prezu mogu reci da izgleda mladji nego kada sam ga zadnji put vidio u ona predratna vremena. Ova fotografija to najbolje ilustrira. Tajnu kako mu to uspijeva nisam uspio otkriti.

U St. Louis-u je vrijeme prolazilo jako brzo tako da su neki planirani susreti trajali mnogo krace nego sto smo ocekivali. S Prezom i Slavicom smo tek drugi dan imali priliku provesti malo vise vremena, da se poprica, izmijene telefoni i email adrese.

Pavljasevici zive u Nebraski, oboje imaju lijepe poslove (Slavica radi kao programer a Prezo na televiziji), i za sada nemaju namjeru da ista mijenjaju. Za mene evo prilike da upoznam jos jednu od 50 drzava USA.

Prezo nam je obecao da ce se javiti bar sa jednim prilogom iz njegovog novog mjesta zivljenja tako da cemo imati priliku da blog obogatimo i informacijama iz Nebraske.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home