SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, June 09, 2006

Evo konacno zajednicke fotografije sa druzenja. Podjimo redom sa predstavljanjem (s lijeva na desno):

Nermina Komljenovic (rodjena Poric), iz ulice Gavrila Principa, radila u R. Cajavecu, Profesionalna Elektronika, sada u Pittsburgh-u, PA.

Gordana Delic (r. Pecanac), Nurije Pozderca (vojni neboderi), radila u prod. obuce "Derventa", "Zlatarna-Celje" i privatna radnja zlata, kristala i kozmetike u centru, sada u St. Louis-u, MO.

Habiba-Biba Ceremic (r. Buric), Brace Bukica 6, radila u DUNAV-osiguranju, sada u St. Louis-u, MO.

Jasna Aliefendic (r. Bejdic), Fahreta Dedica, radila u "Agrokrajini", sada u Dallas-u., TX

Emira Hodzic (r. Pletilic), Kasima Hercegovca, radila u Upravnoj skoli, Energomontu, Glasu, Intexu, sada u St. Louis-u, MO.

Nermina-Cica Antonic (r. Hadzihalilovic), Mehmeda Delica, radila u NIGRO Glas kao novinar a onda u "Plan i analizi" - Glas, sada u Bowling Green, KY.

Marija Prnjat (r. Markovic), Brace Bukica, radila u RK Palas, Modna kuca, Zenit, Supermarket Borki, sada u Grand Rapidos, MI

Suada-Dada Kovacevic (r. Delic), Mehmeda Delica 4, radila u "Standard konfekciji", Boski, sada zivi u St. Louis-u, MO.


Jasminka Zisko (r. Kulenovic), Brace Bukica 49, radila u Skupstini opstine BL, Okruznom sudu BL, Opstinskom sudu za prekrsaje, sada u Chicago, IL.

Ajsa Paric (r. Cejvan), Danka Mitrova, radila u Zajednici penzijskog i invalidskog osiguranja, filijala BL, sada u drzavi Iowa.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kada su vam ovakve curice,kako li vam izgledaju bake iz Mejdana.Moja sultanija-Jasminka je vec dvije i pol godineNANA(baka),a nasa mala NURA (bila na susretima2004-kao beba)u razgovoru sa nanom rece"Nana bo,na ja sam ti u Banjaluki.

Sunday, 11 June, 2006  

Post a Comment

<< Home