SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, May 30, 2006

St. Louis - umjetnica

Iako je temperatura u restoranu vec bila 'povisena' (pice se tocilo u neogranicenim kolicinama, plesalo se cijelo vece, gotovo bez prestanka, ...), organizator se potrudio da je podigne do usijanja.

Mlada umjetnica Samira (mislim da se tako zvala, ali to uostalom nije ni bitno) je napravila pravi dar-mar. Mozda ce mi netko zamjeriti sto evo odmah na pocetku mog 'izvjestavanja' sa susreta posvecujem paznju bas njoj, ali prilozena fotografija govori sama za sebe. Treba samo pogledati 'face' ovih nasih sugradjana, pa ce vam sve biti jasno. Bilo bi grehota da ovaj dogadjaj ne ostane zabiljezen i predocen sirem auditorijumu.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ja nista nezamjeram, cak sto vise. Ovakvi prilozi su pozeljni:-) da je nama jedna ovakva za scene....nadam se da ste se svi fino proveli...Pozdrav

Tuesday, 30 May, 2006  

Post a Comment

<< Home