SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, May 31, 2006

St. Louis - "a na vasaru"

Jos par mjeseci prije dolaska na skup Banjalucana znao sam da se na druzenju u parku, ovdje u srcu Amerike, mogu pojesti pravi Banjalucki cevapi. Znao sam, ali nisam bio siguran da to nisu price ljudi koji znaju pretjerivati od srece sto se mogu druziti s dragim osobama nakon toliko vremena. Vec prvi 'griz' me je uvjerio da su informacije tacne: misli su mi caskom odlutale jos u ona davna vremena kada sam jos kao srednjoskolac redovito svracao kod Muje na sindikalnu.

Vrijedni sponzori su bili neumorni u nastojanjima da sve ucesnike susreta nahrane: rostilj je radio neprekidno, bilo je tu siseva, mladog luka, jagnjetinu da ne spominjem. Radilo se bez pauze, od dolaska prvih gostiju pa sve do kraja druzenja. Aferim! Svaka cast! Da su se dijelila priznanja ili medalje, oni bi osvojili zlatnu, bez konkurencije.


Dakle, zlatna medalja za Enesa i Miru Sljivo, vlasnike kompanije E.M.S.A. koja je stekla ugled i brojne musterije zahvaljujuci kvalitetu njihovih proizvoda: Banjaluckih cevapa i siseva.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mmmmmm, sto su cevapi bilo dobri! Svaka cast momcima koji su pekli cevape u tolikoj vrucini. Sve je bilo ukusno.

Thursday, 01 June, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Procitah na ‘Kajaku’ o ovogodisnjim susretima u St. Louisu pa prenosim da bi I citaoci Co-nn saznali na vrijeme.
Koga interesuje neka potrazi na stranici
http://www.cafekajak.com/Forum/forum.pl?msg=2279 ( tema: Susret Banjalucana -ST. Louis 2007)

U kratkim crtama, evo sta je glavni organizator BL susreta u St. Louisu Suad Boric objavio:
U prvoj ,ovogodisnjoj,emisiju iz studia u STL dajemo glavne info. o SESTOM (6) trad. druzenju Banjalucana koji se org. u ST.LOUISU!! Emisija i prigodan program ce trajati do samih susreta 26-og i 27-og maja! Odredjen broj nasih prijatelja je najavio svoj dolazak u petak 25-og maja i to ce biti nezvanican pocetak druzenja!
Shema druzenja je, uglavnom, ista i svi oni koji su bili sa nama 2006-te znaju da je u subotu u 12 sati vrijeme za zajednicku kaficu. Restoran 'Grbic', subota, tacno u podne, prvi osmijeh i srdacan stisak ruke. 26-ti maj 2007 godina u 20 sati u novoj banket sali u sklopu restorana 'Grbic' pocinje jos jedno DRUZENJE BANJALUCANA !!!
Ulaz je kao i prosle godine 60 $ po osobi i za tu noc se vise nista nece placati. Previdjena vecera se sastoji od tri jela i bice na raspolaganju do 23 sata. Pice za cijelu noc je uracunato u cijenu ulaznice.
Za nedjelju u 10 sati ujutro dovoljno je reci ..PARK ! Ista meta, isto odstojanje..za pravi BL dozivljaj pobrinuce se kao i uvijek comp "EMSA" sa svojim proizvodima, org. BL cevapima i sisem, pa alfa i omega svih susreta comp. "BOSSTECH" Samir Delic i Edin Muhedinovic koji caste sve goste picem i na kraju da se zahvalimo velikom broju drugih comp. i nasih prijatelja iz STL-a i drugih gradova koji su se ukljucili u organizaciju svih dosadasnjih druzenja.
Nedelja, 27-i maj 2007- vidimo se u 20 sati u clubu 'Milano'.
I za kraj ponovicemo jos nesto sto kazemo svake godine…. najveci organizator, sponzor, donator i sve ono sto cini jedno ovakvo druzenje ste VI koji ne zalite svoj novac, vrijeme i ulazete veliki trud da bi uvelicali jedan ovakav susret. BEZ VAS SVE OVO NE BI BILO MOGUCE!!!! Zivi i zdravi bili!!!

Wednesday, 14 March, 2007  

Post a Comment

<< Home