SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Monday, April 17, 2006

Moira Skopljak

Jedan prilog iz Ljubljane od naseg stalnog suradnika Dode:

Ovaj put Vam dragi blogovci saljem jednu fotografiju meni dragih sugradana, prije Banjalucana a sada Ljubljancana, Bube i Matije Cernivec.

Na fotki su sa svojim zetom Djenanom i Moirom Skopljak. A zasto saljem ovu fotku? Razlog je jednostavan.


Zelim da vidite buducu zvijezdu muzicke scene BiH i Ceske. Talentovana Moira s mamom Tanjom (autor fotke) i tatom Djenanom zivi u Pragu i u svom vrticu je jedna od glavnih solista. A nije ni cudo, ko joj je deda. Braco moze biti ponosan na svoju unuku. Ne pada iver daleko od panja kaze narodna poslovica.

Iako zivi u Ceskoj, Moira zna sve, ali sve nase nove i stare pjesme, a tek da vidite scenografiju. Ludilo.


Pozdrav svima i u njihovo ime.

Doda


Samo da dodam, za one koji to ne znaju. Braco Skopljak se skrasio u Louisville-u, Kentucky, gdje sam ga imao prilike sresti prije 4-5 godina. Nazalost nemam niti jednu fotografiju a bilo bi lijepo uvjeriti se koliko otac i sin slice.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jutros me Doda obradovao slikom moje male Mrvice. Jedva cekam da mi dodje u BL pa da svom deda-ujki pokaze koliko je napredovala sa rolama.
Pozdrav svim blogerima iz suncane BL.

Monday, 17 April, 2006  

Post a Comment

<< Home