SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Thursday, April 20, 2006

Hocemo Stotku

Danas jedan prilog za Raku. On je pravi strucnjak za ove crno-bijele fotografije i znam da ce nam pomoci da otkrijemo identitet svih aktera.

Nisam siguran gdje je snimljena ova fotografija ali znam da se radi o zenskoj kosarkaskoj ekipi Tehnickog fakulteta iz Banjaluke na jednoj od vec pomenutih Elektrijada. Takodjer nisam siguran da li je ovo ona poznata ekipa koju je Raka ranije spominjao ('hocemo stotku', krajnji rezultat 3:2), ali bar na slici ekipa izgleda obecavajuce.

Evo da pokusam s predstavljanjem, uz napomenu da medju prisutnima ima i navijaca. Gornji red, s lijeva na desno: Marina, Sadmira, Mirzeta, Seka , Nada, Zinka, osoba X, Nera, trener Celik. U donjem redu: Vera, Visnja, osoba Y, Visnja i Rada.

Nadam se da ce blogerasi(ice) pomoci da rijesimo neke od dilema: ovu oko rezultata i naravno, identiteta svi ucesnika. Mozda ce se neko sjetiti gdje je fotos napravljen.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home