SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Friday, March 17, 2006

Esko na radnom mjestu

Esko Kusmic, velika raja, veliki putnik. Od kada se odlucio za svoj novi posao, Esko krstari prostorima Amerike. Jedan dan je u Kaliforniji, drugi u Njujorku, stigne u Teksas, Minesotu, svugdje.

Kako u svakom vecem i manjem mjestu Amerike zivi poneko iz onih nasih krajeva, Esko nadje vremena da obidje prijatelje, provede par sati u druzenje, napuni baterije. Ako vam trebaju najnovije informacije o nasoj raji, obratite se Esku. On ce vam reci gdje se ko nalazi, sta radi, ko je jos u istim krajevima...

Evo jedne ne bas tako 'taze' fotografije jer Eska nisam imao prilike susresti zadnjih par godina. Slika je snimljena prilikom posjete Pitsburgu a drugog aktera vjerojatno prepoznajete.

Labels: , ,

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Pozdrav mojim dragim prijateljima Esku i Izetu.
Kada li je snimljena ova fotografija, Kusma utanjio, a Izet izgleda prodao svoju poznatu karo kosulju, nagadjam nedavno.
Kusma, imas pozdrav od Tarika Mulalica(on je bio kod Buljonija konobar "u nase vrijeme"-mislim da ga ti mozes znati pod Oliver). Zivimo u istom mjestu i druzimo na onaj nas nacin.
Nadam se da cemo se uskoro vidjeti, puno mi nedostaje moja raja.

Sunday, 19 March, 2006  
Blogger co said...

Slika je snimljena 2000. godine. To je bilo prije kupovine ove vac sada poznate karo kosulje.

Sunday, 19 March, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Pozdravljam raju ispod spigla.
Kusma, javi se kad nadjes vremena.
Cadjo.
mladenv@dibaind.com

Monday, 20 March, 2006  

Post a Comment

<< Home