SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, March 11, 2006

Aida

Jos jedna ljepotica iz mladje generacije. Ovaj put je to Aida, mladja kcer Jasne i Izeta. Fotografiju sam slucajno pronasao kada sam pregledao 'foldere' na mom laptopu. Fotos je napravljen prosle godine negdje u ovo vrijeme. Aida pojma nema da cu je 'objaviti' na blogu tako da ne znam kakve ce biti reakcije.

Kako znam da na ovaj blog (ili kako Jasna rece, korzo) 'svracaju' i djecki, evo prilike da se jos vise aktiviraju. Hajde momci, javite se!

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kako djeca brzo rastu. Ni ne okrenes se cestito,a vec je tu skup prelijepih djevojaka i mladica,ne djece. Interesuje me da li se Izet i Jasna prave vazni kad prosetaju sa svojim lijepim curama.
A bogami i svim drugim mladim damama i momcima iz ostalih priloga se takodje samo mogu dijeliti komplimenti.
Puno pozdrava svima Emira

Saturday, 11 March, 2006  

Post a Comment

<< Home