SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, February 12, 2006

Zlaja Povrzenic

Na povratku sa Starcevice (prilikom proslogodisnje posjete Banjaluci), Nera i ja odlucismo da iskoristimo jednu precicu i, gle slucajnosti, na prozoru visespratnice, ugledasmo Zlaju Povrzenica. Naravno, morali smo svratiti na jos jedno pice i kratak razgovor.

Zlaja je vec par godina penzioner, sto se sa fotografije ne bi moglo zakljuciti. Izgleda da mu penzionerski zivot prija. Na slici su Zlajina supruga Sonja, Nera i Zlaja.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Siguran sam da bi se Zlaja i njegova Sonja obradovali saznanjem o ulasku u ovaj album, ali, takodje sam siguran, to ne bi komentirali, jer oni nemaju vremena za internet ili nesto slicno sto bi im moglo poremetiti ustaljeni ritam.
Oni se spremaju za proljece.

Wednesday, 15 February, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Co, izgleda da je tvoja animacija urodila plodom, jer evo osim tebe, Srdje, Rade, Rake, Murisa i mene citam i druga imena. Bas lijepo!

Wednesday, 15 February, 2006

Friday, 17 February, 2006  

Post a Comment

<< Home