SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, February 22, 2006

Petak

Od Dode sam dobio par priloga i za njegov napor ga moram javno pohvaliti. Znam da mu tastatura nije jaca strana (ali trudi se) pa je tim priznanje jos vrijednije (ops, mozda je Venera upetljala svoje prste!).

Za ovu sliku nemam nikakvih detalja: ni kada je snimljena, ni gdje, ni kojim povodom? Sa slike je jedino vidljivo da se radi o klopi (nadam se da su meso isprzili!), sto za njih dvojicu nije nista neobicno. Doda se oduvijek drzao malo bolje, a i Petaku nije mane. Ocekujem komentar, ako ne od obojice, ono bar od Petaka; barem za njega kompjuteri ne bi trebali biti bauk!

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

E moj Co, pojma ti nemas. Ovaj u crvenoj kecelji ti je bio najveci zdero u nasoj raji. Kad smo na izletima pekli rostilj Petaka smo morali vezati da sve sam ne pojede.
Za one koji ne znaju nasa drugarica Goga Radic sad radi s Petkom u njegovoj firmi.

Wednesday, 22 February, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Misli li iko ovdje na holesterol?!

Prvi put nakon toliko godina cujem nesto o Gogi. Srdjo, pozdravi je puno, Emira

Wednesday, 22 February, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Gorane, vazi li jos poziv na rostilj?

Saturday, 25 February, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Hej vukovi,
Prebacite to meso po dvije sekunde sa obe strane na rostilj da bar malo boje dobije.
Petkovicu kako vidim stizes Dodu. Nekad ste bili Stanio i Olio a sada ste dva Olia. Pozdrav s druge strane planete.

Sunday, 26 February, 2006  
Blogger co said...

E moj Eko, Doda ti prati ovaj blog ali ti nece odgovoriti. Za njega je tastatura nepotreban dio racunara, a za Petaka nisam siguran da posjecuje blog. Znas ti njih u starim krajevima, telefonske veze ne rade kako bi ocekivao.

Sunday, 26 February, 2006  
Blogger co said...

Kao sto se iz prilozenog moze vidjeti, moja provokacija je urodila plodom. Evo obecavam da vise necu spomenuti tastaturu. Doda, polozio si.

Sunday, 05 March, 2006  

Post a Comment

<< Home