SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, February 04, 2006

Go Steelers 2

I kod Nere je bilo veselo. Kod nje u firmi je, pored zakuske, organiziran izbor najinteresantijeg kostima (raja se oblace u dresove najpopularnijih igraca, nose se perike, lica se farbaju u 'black and gold'... ). Skup je organiziran u proizvodnoj hali, uz obavezni rostilj. Skupili su se gotovo svi zaposleni, na celu s vlasnikom firme.

Pored rostilja,vecina je donijela svoje specijalitete. Dida Dane je morao da radi prekovremeno jer je morao pripremiti bureke kako bi se Nera mogla pohvaliti nasom kuhinjom. Ja sam imao priliku da ih isprobam i moram prizanti da su bili dobri. Sve u svemu, bilo je zabavno.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nero,
znam da su se bureci razgrabili, mora da si ti donijela i svoje izvrsno vino(raspolozenje je super vidi se)- samo gdje ti je dres?

Saturday, 04 February, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Rado,

Nije ovo Rudi Cajevec da se cuga. Svi pricaju fali pivo ili vino ali niko ne smije donijeti nista. Stom\ se tice dresa nije bilo obavezo da se ima. Dovoljna je zuto-crna combinacija.
U svakom slucaju drago mi je da pratis zbivanja. Tvoja ideja o jagnjetu nije losa, ocekujem druge da te podrze.
Usput, ona slika sa plaze je odlicna i oboje super izgledate. Pozdravi Jaska i pokusaj da ukjucis sina.

Nera

Saturday, 04 February, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Rado,

Nera je ovaj put umjesto sportskog izabrala elegantan stil, medjutim bilo je bitno biti u "black & gold" kombinaciji cime je ona zadovoljila kriterij.
Ja sam tu zakazala i obicno ne obucem nista u tim bojama mada u banci dobijemo preporuku da odredjene dane dodjemo na posao u cuto crnim tonovima. Moj muz je u trendu i za tu priliku podrske nasem timu uvijek oblaci karo zuto-crnu kosulju koju ljubomorno cuva. Jednom prilikom je Fedja (vas kolega sa koledja mislim da znas o kojem je rijec)vidjevsi ga na slici bio jako zainteresiran i raspitivo se gdje je kupljena, htio i on takvu istu, ali nazalost takve se vise ne proizvode. Bila to specijalna serija.
Rado, pozdrav tebi i Jasku i pazi se nemoj da pregoris kad se budes ponovo suncala.

Jasna

Sunday, 05 February, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Rado, kosulja o kojoj Jasna prica je ona s doceka Nove godine kada ste ti i Jasko bili u Pittsburgh-u. Fotografija je sacuvana i ja se nadam da ce jednog dana doci na red da i ostali mogu vidjeti tu specijalnu kreaciju. Ja predpostavljam da je Tufe cuva kako bi je mogao u pogodnom momentu staviti na ebuy na aukciju, nadajuci se velikoj lovi. Tesko da se tako nesto ovih dana moze nabaviti iako je ponuda robe ovdje ogromna. Zna Tufe gdje treba investirati.

Sunday, 05 February, 2006  

Post a Comment

<< Home