SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Tuesday, January 24, 2006

Nova Godina 2006. - San Francisko 1

Kada sam pomislio da se raja umorila, stiglo je par emailova sa fotografijama. Krug autora se polako siri i novi prilozi se pripremaju. Evo jednog iz San Franciska sa docega Nove 2006. Godine. Prilog je poslao nas uvazeni kolega Hodzic Midgat koga moram pohvaliti za ulozeni trud:

Oko 50-ak banjalucanina sastalo se za Novu 2006-u godinu u restoranu Prag u San Francisku. Nekoliko porodica nije uspjelo doci iz gradova Sacramento i Davis, zbog velikih kisa i odrona na auto putu. Bilo je lijepo i veselo i drustvo se razislo u sitne sate.

Na slici su (s lijeva na desno): Dr. Ibrahim Smailagic (Komso), Migdat Hodzic, Senad Kulenovic (Zuco), Vlado Bojer i Djoko Kaludjerovic (Sopen).

Za one koji bi pozeljeli nabaviti Hodzinu knjigu, evo email-a na koji se mozete direktno obratiti autoru: migdath@aol.com .

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home