SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Saturday, January 21, 2006

New Milford 2002.

Posjeta Kobaslija Americi je bila vrlo dinamicna. Nakon posjete South Bendu (Kobin brat s obitelji je stanovnik ovog univerzitetskog grada u Indiana-i), svratili su dva dana U Pittsburgh. Kod nas su morali, izmedju ostalih aktivnosti, zaraditi boravak (sakupljanje trave i metenje dvorista - ja se jos drzim dobrih starih tehnologija). Nakon napornog dana, a uz rostilj, muziku i pice ("Sta bi dao da si na mom mjestu"!) ostalo se do ranih jutarnjih sati.

Nakon par sati spavanja moralo se na put - pravac Connecticut (otprilike 8.5 sati voznje). Umor i nespavanje su uzeli svoj danak: kod Vujinica smo stigli kasno uvece pa se domacin vec uzbrinuo. Opet se nastavilo s jelom i picem, pa tako do kasnih sati.

Nera i ja smo, nazalost, morali slijedeci dan nazad kuci. Fotografija je napravljena prijeg naseg polaska i, kako se iz prilozenog moze zakljuciti, na licima se umor ne primjecuje.

Labels: , ,

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Coe,
Vec se izlizalo ono svaka cast, moram smisliti nesto novo. Ovih slika nemam uopste. Ustvari, primjecujem da ti i Ante Anusic imate najbogatije kolekcije fotki.
Mene se cini da se Ante jos nije uhvatio u ovo kolo.

Ovo je pruka i za Antonija, vec sam ti slao ovaj link i saljem ponovo. Svjedok mi je sam inicijator, organizator, urednik i vec sta ne - Coe.
Puno pozdrava.
Cadjo

Monday, 23 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Stidim se. Nekako sam u guzvi!
Bice bolje!
Pozdravljam juzne susjede!

Monday, 23 January, 2006  
Blogger co said...

Cadjo, imam ja jos dosta fotografija koje nisi nikad vidio. I to je bio jedan od razloga sto sam pokrenuo ovaj blog. Ja jos uvijek cekam na nove snimke tvojih cura!

Tuesday, 24 January, 2006  

Post a Comment

<< Home