SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Sunday, January 08, 2006

Esko Kusmic

Esko Kusmic je vjerojatno najveci putnik od svih nas. Mislim da nema dijela USA u koji ga njegov business nije odveo. Na svojim putovanjima obavezno posjeti Banjalucku raju koje, kao sto svi znamo, ima u svim krajevima ove nase nove domovine.

Esko sa familijom zivi u Chicago-u gdje je napravljena ova fotografija. Za one koji nemaju najbolji vid, ime kompanije ispod Eskinog prezimena je VRBAS INC.


Ocekujem da ce nam se Esko javiti s malo vise podataka, iako znam da ne provodi previse vremena na Internetu.

Labels: ,

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Cime se bavi kompanija tako lijepog imena?
Pozdrav.

Friday, 13 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Mario, Esko ti je postao autoprevoznik pa sada krstari Amerikom uzduz i poprijeko u ogromnom kamionu, znas onakvom kakve mozes vidjeti u americkim filmovima. Kad ide nekog da posjeti, kamio ne moze uci u naselje vec mora ostati na parkingu uz autoput.Nadam se da cu biti u prilici da objavim jednu fotografiju koja je u mojoj 'arhivi'.

Friday, 13 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Pozdrav svim Banjalucanima, a posebno mo drugu Esku od Nadira iz Svedske!! (nadirgarcevic@yahoo.dk)

Tuesday, 24 January, 2006  

Post a Comment

<< Home