SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, December 14, 2005

Space Shuttle

Rat nas je rastjerao na sve strane, svi se snalazimo kako ko zna i umije, pa tako i nas podmladak. Ovdje u Americi, kako sada stvari stoje, nasa djeca su se snasla bolje od nas. Zavrsavaju se srednje skole s najboljim ocjenama, zavrsavaju se fakulteti, dobijaju se poslovi o kojima mi nismo mogli ni sanjati.

Davor, negdje na rampi za lansiranje space shuttle-a u John F. Kennedy Space Center-u u Floridi, pozira za 'povijest': vjerojatno prvi Bosanac koji ima cast da ucestvuje u ovom znacajnom projektu.

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ova slika i mjesto na kome je napravljena zaista zasluzuje komentar. Bravo Daco majstore i mahni nam odozgo ako jednom poletis.

Wednesday, 04 January, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Cestitamo Davore, kad se vines u visine, mahni i nama u Svedskoj...

Friday, 06 January, 2006  

Post a Comment

<< Home